2014-04-01 12:40:50• hírek • Kocsis Zoltán

Lebukott a rendőrséget riasztó tolvaj

Hiába lopta el még a megfigyelőrendszert is az étterem alkalmazottja, gyorsan kiderült, nem is annyira ismeretlen az a tettes, aki ellen feljelentést tett, mondván: kirabolta munkaadóját.

A 21 éves Bogdan O. március 31-én, hétfő reggel értesítette a Szatmár Megyei Rendőrséget, mondván: az éjszaka folyamán ismeretlen tettes(ek) a hátsó ajtón keresztül behatol(tak) az étterembe, ahol ő dolgozik, ellopva 860 lejt, valamint a teljes megfigyelőrendszert.

A rendőrség azonban nem dőlt be a sztorinak és hamarosan kiderült: igazuk van. A vasárnap esti zárás után ugyanis Bogdan O. 600 lejt emelt el a kasszából, majd távozáskor nyitva hagyta a hátsó ajtót. Ezen keresztül később visszatért, újabb 200 lejt lopott el és leszerelte a megfigyelőrendszert, annak reményében, hogy a rendőrség így nem juthat hozzá a videofelvételekhez. Reggel pedig, mint aki jól végezte dolgát, riasztotta a rendőrséget.

A nyomozás során aztán kiderült, a férfi március hónap során egyéb összegeket is ellopott, így az általa okozott kár értéke eléri az 1200 lejt. Bogdan O. ellen minősített lopás vádjával indult eljárás, a rendőrség pedig tovább nyomoz, hogy kiderítse: követett-e el egyéb bűncselekményt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: